SÄNGEN.

Ligger just nu i sängen. Har försökt att sova ett bra tag nu, men eftersom att jag har vänt på dygnet så går det inte. Sjukt jobbigt! Jag som måste sova eftersom att en lång shoppingdag i vår huvudstad väntar på mig imorgon! I alla fall så är jag hemma i E-Town nu efter två veckor på lite olika ställen. Så i natt får man sova i sin alldeles EGNA säng, hade nästan glömt bort hur skön den var! Nej, slutpratat för mig. GODNATT!


♥Ses snart!


TERROR-TUVA.


Den där ungen alltså...♥

JA, JAG ÄR STARKARE ÄN DU. DE HAR JAG LÄRT MIG NU.


THE PEOPLE WHO IS TRYING TO BRING YOU DOWN KNOWS THAT YOU'RE ABOVE THEM.


DETALJER UT MITT HEM.

Tänkte bjuda på lite bilder som är tagna i mitt hem i Eskilstuna. Hit eller shit?


APP-TIPS!

Tänkte tipsa er om några bra gratis-appar som änvänds flitigt i min iPhone!


1. Beejive FB- En app som är som en facebook-chatt. Man missar aldrig när någon skriver. Riktigt behövlig eftersom att den vanliga chatten är riktigt usel!
2. WordCollapse- Ett spel som går ut på att hitta rätt ord i rätt ordning så skärmen blir tom. Man väljer ett tema på orden t.ex Svenska städer, sedan är det bara att sätta igång och leta. Riktigt kul och jag lovar er, man blir fast!
3. Filter Mania- Där kan du enkelt redigera om dina bilder till olika effekter. Bilderna blir riktigt snygga må jag säga!
4. Badkartan- Perfekta appen för dig som är badsugen, vart du än är! Den känner av vart du befinner dig och märker då ut badplatser i din omgivning. Man kan också läsa om badplatserna och se vad andra personer tycker om badet.
5. HeyTell- Där håller du bara in en knapp och pratar, sedan skickas det iväg till vald mottagare. Enkelt och bra sätt att prata på. Enklare än sms eftersom man slipper skriva och smidigare än att prata i telefon eftersom att man inte behöver hålla telefonen vid örat hela tiden & att man kan vänta med att svara.
6. PS Express- Photoshop-appen där du kan redigera dina bilder på olika sätt, rotera, beskära o.s.v.
7. Yr.no- Där kan du checka vädret timme för timme och flera dagar framåt där du befinner dig och i resten av världen. Stämmer också ofta in!
8. LöparAppen- Där kan du hålla koll på dina springrundor och se hur långt/snabbt o.s.v du har sprungit. Den har en gps också som visar vart du har sprungit! Bra och enkelt!
9. MobiTime- Där kan du titta busstider. Den sträcker sig kring länstrafikens områden men det finns liknaden appar som visar tidtabellen i Stockholm (res i STHLM) t.ex.
10. Kokaihop.se- Enkelt sätt att hitta en mängd olika recept på. Du kan välja om du vill att det ska vara desserter, förrätter o.s.v. Du kan även slumpa ett recept om du känner för det!

Där har ni alltså lite tips från app-proffset! Nejdå, men jag vet att vissa av er iPhone-ägare kanske har användning av dem här!

24 JULI.






Dagen idag har varit lite blandat. Sov bort hela dagen, eftersom att vissa personer höll mig vaken inatt genom luren ända till fem på morgonen! Annars har jag spenderat rätt mycket tid i soffan och det skyller jag min huvudvärk, träningsvärk och min lilla onda mage på. Men sen så kryade jag på mig lite, då fick vi besök av några kompisar som stannade över på lite middag och champagne-drickande. Riktigt trevligt må jag säga. Vi har suttit ute i flera timmar nu under filtar och pratat och sånt medans alla småbarn har vart huliganer! Nu har jag sagt hejdå till alla och huset är rätt dött nu alltså, förutom musiken som fortfarande dunkas! Yeah, lyckad kväll ändå! & en sista sak bara, jag diggar min lilla familj!

GYMNASTIK.


Filmen som jag slängde ihop inatt är lite rörig och jag hade inte så många bra bilder/klipp. Men jag tycker den är värd att visa, innehåller mycket kärlek och lycka om man säger så! Tvingar ingen att titta!

NYA INKÖP.


Keps//New York Yankess-149kr STADIUM

Sminkborttagning & Body Lotion//Garnier & Dove-Under 50-lappen båda två H&M

Klocka//Regal-100 kr (REA) Ur & Penn

Bikini//30 kr per del (REA) H&M

Bikini//WARP-49 kr per del (REA) STADIUM


KVÄLLSSOLEN.


Det blir ju vad man gör det till! Är det inte vackert?

Lillesyster & Lillebror.                                             Tuva & Farmor.
Sitter på altanen i kvällssolen med farmor, farfar och lilla systeryster med datorn framför mig just för tillfället. Precis hemkommen från Pizza Hut där det blev middagsätande. Gud så gott! Den måltiden var välförtjänt eftersom att jag har vart lite duktigt och cuttat gräset (drog ut gläsklipparen och startade den alldeles själv hihi, riktigt händig!), sen har jag sprungit i 50 minuter! Dock på löpbandet, men det känns ändå rätt bra! Kvällen blir lugn, behöver vila upp mig lite. Det blev läggdags efter tre inatt och jag slog upp ögonen vid halv nio i morse. Härligt va? Svar nej.
Vi hörs mina vänner, lördagskramar från mig!


SUN IS UP.


God kväll! Ikväll myser jag med mina syskon och min farmor & farfar. Dagen har spenderats i solen, underbart! Vi hörs, peeeaceee!

PICTURES.












Kände att det blev lite rörigt. Men men, tvingar ju ingen att titta! Kram♥

STOCKHOLM.

Nu har jag tagit mitt pick och pack och flyttat ut från Idas hus där jag har tillbringat sådär 9 dagar! & jag saknar bruden redan, tro det eller ej! Nu är jag hemma i Stockholm och anländer till mitt andra hem på onsdag. Känns som om jag är överallt...och sommarlovet är ju inte slut än så jag hinner vara på många fler ställen ska ni se.
Idag har jag firat min vän Ida som fyller 15 år, ätit massor med tårta och allt dedär ni vet! Men jag tänkte återkomma med ett till inlägg med lite bilder, blir det bra hörrni?:)


IDA 15 ÅR!

Grattis på födelsedagen Ida!




BJUDER!


Här bjuder jag och Ida på en lite halv-knäpp film som vi fixade under dagen! Titta och njut haha!

UPPDATERING FRÅN TÄLJE.


Förlåt kära bloggläsare! Jag åkte till Södertälje i tisdags för att umgås med mina nära och kära som bor här. Jag har bott hos bruden på bilden enda sen jag kom hit! Är just nu hos min mormor och stannar här över natten. Men anländer tillbaka till Ida imorgon och lämnar henne på torsdag.
Så jag har inte haft tid för bloggen. Men nu kom det ett tillfälle och räkna med fler inlägg under dagen. Förlåt och återigen förlåt! Men som sagt, håll utkik här så lovar jag att bjuda på lite bilder och sånt! Hej sålängeee!

TILL MATILDA!

Jag fick en fråga av Matilda i tidigare inlägg som undrade vart i Turkiet jag ska till! Så här kommer svaret på din fråga.
Jag ska till Alanya! Hotellet heter Club dem & Spa resort som ligger precis vid havet utanför byn Konakli väster om Alanya! Ska du också till Turkiet i Augusti?


SUNDAY.

Goddag! Ville bara tacka er för alla kommentarer angående förra inlägget! Eftersom att det blev många hissar så kanske jag vågar dra på mig den ikvälll, vem vet? Snart ska jag dra mig mot Hällby för att träffa lite vänner, senare mot kvällen så är det gympaavslutning som gäller. Efter det sover jag hos Amanda med annat folk! Ha en fin söndag, kram!


HISS ELLER DISS?


Den här godingen fick jag i födelsedagspresent och jag har inte använt den än eftersom att jag har lite svårt att veta hur jag ska matcha den. Så nu skulle jag behöva eran hjälp! Här nedan har jag fixat ihop en outfit och vill veta vad ni tycker!

Då är frågan alltså, hiss eller diss? Kommentera!


MICHELLE KAOS KARLSSON.


Vilken kaos-morgon jag har haft hörrni! Det var tänkt att jag skulle träffa Fanny på stan och sedan hitta på lite saker med henne. Men såklart så försover jag mig rejält, (trots att jag ställde tre klockor). Så inte träffade jag Fanny inte, istället har jag legat innne hela dagen. Menmen, mest synd om min lilla stackars vän som åkte till stan och väntade på mig utan att jag dök upp & när hon berättar att hon var så orolig när jag inte svarade så hon nästan stod och grinade mitt på stan. Jag var ju bara trött...haha.

GYMMIX ORANGEA♥


Jag älskar er! Det var längesen jag sa det så jag ville bara påminna er om det!


NÄR ALLA ANDRA SOVER.


Här har ni en film från Täby! Den är inspelad mitt i natten av tre övertrötta brudar! KLART VI BJUDER!

LIFE IS NOW, SO LET'S TRY.

Man lever bara en gång. Så har jag börjat tänka mer och mer nu för tiden och det har hjälpt mig igenom många saker här i livet! Livet är alldeles för kort för att slösa bort det på saker som får en att må dåligt. Så kom igen, lev ditt liv med dem du älskar och dem som älskar dig. Dansa på en högtalare, sjung högt mitt på stan, bränn pengar, bada topless mitt i natten, ta många fula bilder, ha party i bilen, ät dig tjock, dansa i rondeller, gå i 13 cm klackar, pussa på dina syskon, gör saker du inte borde, ha matkrig, mata kossorna, ta chanser du får, stå upp för det du tycker, stöka ner ditt rum, tälta på en ö, sov på golvet, håll ett tal, ha picknik på en parkering, tåg-luffa, cykla i Mc Donald's-drivern, ha kuddkrig, prata om knäppa saker, festa varje helg, gå fram till skolans snygging och glöm inte...våga vara dig själv!


VI CHILLAR MED LIVET!

Nu tänkte jag bjuda på lite färgglada bilder från Täby! Känner att denna blogg behöver en liten färgklick, titta och njut!


               



DALMATIN.


Titta vad jag fyndade igår! Ett "skal" till min iPhone, även kallat iSticky. 49 kr på Kjell & Company. NÖJD!

HEMMA BRA, MEN BORTA BÄST.

Hej på er! Jag har inte vart så dålig på att uppdatera som ni tror, har nämnligen försökt mobilblogga men dem inläggen tycks inte ha nått fram. Men nu är jag hemma och skriver från datorn. Jag har alltså vart i Täby över natten med Josefine och Fanny. Gårdagen bjöd på shopping, dopp i sjön, god mat, friskis & svettis gympa ute på gräset och mycket skaratt! Vi hade fått för oss att dygna, så det var precis vad vi gjorde. Det blev en hel del dans, sång, skratt, godis, kortspel och vi tog även ett dopp i det blå runt fyra mitt i natten! Vid sju så fick vi för oss att fota planking-bilder, så då tog vi en runda och gjorde det, haha. Under dagen mådde vi inte så bra efter nattens bravader, så då slocknade vi i en varsin säng och sov i några timmar.
Nu är jag hemma och ögonlocken hänger kan jag lova. Nu ska jag äta middag, tacos står på menyn. Adios!


WE♥IT




6/7-11


En bild från ett Stockholmsbesök med Josefine & Fanny

Godmorgon läsare! Vaknade vid klockan sju. Observera klockan sju. Somnade även runt fyra inatt... Lagom trött just nu om man säger så! Ännu värre att jag inte kan sova, trots att jag är så trött. Men jag kvicknar nnog till under dagen. Vid tolv tar jag, Josefine och Fanny tåget till Stockholm. Där väntar lite shopping, bad och övernattning hemma hos Josefine i Täby! Vi har även planerat att vi ska dygna. Yes! Så är läget. Får se om jag pallar dagen/natten, ni kan ju alltid önska mig lycka till....


HAPPY!


Bilden säger allt! Glad tjej här borta!

VÄLKOMNA!

Hej på er! Jag bestämde mig för att byta från Devote.se till Blogg.se. Så nu har jag alltså en ny blogg här och dem flesta som läser det här vet nog redan vem jag är. Men för er som inte vet det så tänkte jag skriva några rader om mig som driver denna blogg! Michelle Karlsson, 16 år, bor i Eskilstuna och pendlar till huvudstaden under helgerna. På fritiden befinner jag mig mest i gymnastikhallen där jag tränar tre gånger i veckan och även tränar småbarn. Om ni vill veta mer om mig och mitt super intressanta liv så råder jag er till att stanna! Ha det bra så länge!


RSS 2.0