SORRY...


..för absolut sämsta uppdateringen. Men jag har verkligen ingen lust att blogga och speciellt inte när min dator är så knäpp. Skolan är igång och gympan lika så. Jag har kört bil första gången i mitt liv också! Var på bio och käkade på Ming med brudarna i fredags och just nu befinner jag mig i Södertälje. Gårdagen spenderades tillsammans med Idos, vi käkade grekisk lunch och sushi till middag och hade det mys! Sen mot kvällskvisten så drog vi mot stan, där var det Kringelfestivalen. Kollade lite artister, käkade donken ett antal gånger, minglade runt och käkade sockervadd! Nu är jag hemma hos mormor och ska snart trycka i mig lasagne och sedan ska vi dra oss till stan! Ha det bäst!


♥TURKIET 2011-DEL 1 (Mobilbilder).

Här kommer ett gäng bilder från Turkiet som är tagna med min iPhone. Alltså inte bästa kvaliten, men tvingar ingen att titta!















SNART.

Nu är det inte alls länge kvar till skolan drar igång. Är skapligt nervös om jag ska vara helt ärlig. Igår var jag och Fanny på våran blivande skola Rekarne och kikade på klasslistorna. Jag hamnade i SA1b, alltså inte samma klass som Fanny. Menmen, det blir nog bra! Har även spanat in schemat, ser rätt bra ut tycker jag! Tråkigaste lektionerna bara...men så är det! Däremot så klagar jag inte på sovmorgon till 10:50 på onsdagar! Vi hörs senare, tänkte slänga upp lite mobilbilder från Turkey! PUSS

HEMMA!

Tänkte bara meddela att jag är hemma nu efter två fantastiska veckor i Turkiet. Kom hem igår natt. Blev en lång och jobbig hemresa med två timmars bussresa, 4 timmar på planet och en timme i bilen + alla väntetider & stessade föräldrar och en skrikande unge hela flygresan + att vi var nära på att få nödlanda och att allt var kaos heeeeela tiden. Men vi kom fram! Och jag har haft det så himla bra så ni anar inte! Bilder kommer vid ett annat tillfälle, kan dröja lite eftersom att alla bilder är på familjens kamera hemma hos min pappa, och jag befinner mig just nu hos min mamma. Men som sagt, håll ut!

SORRY!

Nu läser ni mitt sista tidsinställda inlägg under denna resa. Är man fantasilös så är man... Men lite duktig har jag ju vart, right? Allt för er läsare. Men jag känner att det blev riktigt tråkiga inlägg haha, bättre de än att det står helt stilla här på bloggen i alla fall! Hemfärd på onsdag då. Planet går vid elva på kvällen om jag minns rätt. Så vi är hemma i vårt hus vid halv fem på morgonen kanske, mysig tid... På torsdag åker jag direkt hem till Eskilstuna och på kvällen väntar en klassträff. Lär ju vara lagon sliten efter all resande under natten... Men det ska bli riktigt kul!
Fortsätt kommentera och håll utkik ifall det kommer fler inlägg. Glöm inte frågestunden! Bye.

FÖR ER SOM UNDRAR..

..vart jag befinner mig just nu så får ni veta det om ni kollar in den --> här länken!

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!


Hur står det till med er hemma i Sverige? Är vädret bra eller? Michoo-Nyfiken vill veta så nu får ni kommentera...för min skull!

TURKIET!

Hej på er! Hoppas ni har det bra där hemma i Sverige eller vart ni nu befinner er. Jag har det i alla fall jätte bra! Solar och badar all the time! Det är ungefär 30 grader när det är mörkt ute...då kan ni tänka er hur det är på dagarna... Ja, över 40 grader i alla fall! Ikväll ska vi in till stan och äta middag och shoppa lite. Och inatt åkte mina balkongragg hem...inte okej alltså. Ciao!

GAMLA GODINGAR!

Checka in denna spellista. Fylld med lite gamla låtar som spelades för rätt så många år sedan, men dem är fortfarande så bra! Jag och min vän Fanny lyssnade igenom lite av mina skivor och fann många guldklimpar som har legat gömda under stenen ett bra tag nu! Jag diggar All rise, Nessaja ochTears don't lie! Vilken låt tycker ni är bäst?

KUSIN.


Har jag inte fått en gullig kusin? Jag har bara tre kusiner så det är ganska stort för mig haha! På bilden ser ni lilla Ella som är några veckor bara.

ORANGEA!


Hoppas att ni körde hårt på träningén igår tjejer! Jag saknar er hur mycket som helst! Hur vet du det tänker ni eftersom att det är ett tidsinställt inlägg...? Men det vet jag eftersom att jag saknar er just nu...då borde jag sakna er ännu mer nu när det har gått ännu längre sen jag skrev detta!
Vi ses snart, kärlek till er! Vad gjorde ni på träningen igår förresten?

ONE PIECE.


Här i Turkiet finns det One Piece för 200-300 kr, dock kopior men väldigt lika må jag säga! Så nu när jag är här borta så är jag på jakt efter en sådan mysig overall på bilden ovan. Dock inte den färgen, men vilken färg tycker ni?

FRÅGESTUND!

Nu när jag är borta så har ni lång tid på er att ställa massa frågot till mig. Vad som helst! Svarar när jag kommer hem, okej? Så bomba med frågor nu! Bara för att jag har semester så betyder det inte att ni får ha det, utan kört hårt nu! KRAMIS!

REDAN BRIST PÅ TIDSINSTÄLLDA INLÄGG...

Ja, ni ser ju rubriken. Så nu tänkte jag vara tråkig och lägga upp en film som säkert alla redan har sett...vi är ju så kända! Men den sprider glädje så varför inte liksom?!
Så låt mig presentera.......STEP NONSTOP!


MÄSTER-PACKARN!

Tänkte berätta att jag är super-duper bra på att packa! Innan vi åkte så vägde jag min väska som fick väga max 15 kg & gissa hur mycket min vägde? Jo, 14,3 kg, hihi! Perfecto!
Tyckte ni kanske ville veta det! Men jag hoppas att ni har det bra i Sverige. Tänkte bara meddela att det kommer upp ett tidsinställt inlägg i stortsätt everyday klockan 15.00! Så kolla bloggen då. Turkiska pussar och kramar från mig haha!

NU DRAR VI!

Nu ska vi strax sätta oss i bilen för att rulla iväg mot Arlanda. Jag är tillbaka den 18 augusti igen. Det är ett ganska bra tag...men sköt om er hörrni! Kommer sakna er alldeles för mycket! TURKIET HERE WE COMEEE!

I'AM READY!

DAGEN INNAN!

Nu är det inte länge kvar tills vi drar. Två veckor i Turkiet väntar på oss! Planet går imorgon vid 17.00 om allt går som planerat dåra!
Men, vad har hänt sen sist då? Jag har ju kommit hem till Eskilstuna (men är inte där längre haha) så jag har spenderat mycket tid med bästa brudarna Fanny, Amanda och Josefine! Vi har gjort allt möjligt om man säger så! Riktigt kul, har saknat dem så! Nu tänkte jag bjuda på lite pics, cheeeeck it jao!

Kebab med Fanny, vad annars liksom?

Det är inte kul att rensa garderoben.....

Slagsta-Glarre med Amanda, Fanny och Josefine.

Snygga tjejer vid matbordet!

Lite kvällsmys på altanen!

Toppen på röda bron! Redo för att hoppa i plurreeeet.


Vi bah kör!

En långstång och en tunnbrödrulle! Lagom snygga sådär..

Det var i stortsätt alla bilder! Nu har jag precis läst godnatt-sagan för lillesyster och ska fixa ihop lite tidsinställda inlägg nu, bra va?!

RSS 2.0